HOLIDAY PARK дари осем климатика на детска градина в Стара Загора

Климатиците са осигурени с подкрепата на Технополис, част от HOLIDAY PARK Стара Загора


HOLIDAY PARK дари осем броя климатици на детска градина 23 „Кипарис“ в Стара Загора, които да подобрят условията, в които деца и педагози провеждат заниманията си. От есента реновираното учебно-възпитателното заведение ще посреща децата на Стара Загора в уютна и функционална за обучение и игри среда. Подкрепата за детска градина 23 „Кипарис“ Стара Загора е продължение на мисията на HOLIDAY PARK да развива средата, в която присъства и да осигурява най-добрите условия за пазаруване и пълноценно клиентско изживяване.


Търговският комплекс HOLIDAY PARK официално отваря врати в Стара Загора на 13 септември 2023 г., на адрес бул. „Никола Петков“ 52, като в пределите му влизат преобразеният Park Mall в града, заедно с още 30 български и световни марки за дамска, мъжка и детска мода, магазини за спортни облекла и екипировка, детски стоки, дрогерия, артикули за дома и семейството и много други.


HOLIDAY PARK предлага на посетителите си разнообразие от магазини, богато озеленяване и удобен и безплатен паркинг. Усещането за свобода и комфорт е допълнено от просторни открити пространства, които да превърнат всяко пазаруване в празник.


Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията Видеолукс Холдинг, чиято собственост са добре познатите на българския пазар хипермаркети Технополис и Praktiker – пазарни лидери в сферата на техниката за дома, офиса и свободното време, както и в сектора „Направи си сам“.