За нас

За нас
HOLIDAY PARK  - пазаруването е удобство, удоволствие, изживяване.
Търговски комплекси HOLIDAY PARK обособяват голяма търговска зона с магазини за дома, семейството и свободното време. Широката гама от стоки и услуги в обектите, ще осигурят бързо, лесно и удобно пазаруване на комуникативни локации и с качествено обслужване. На територията на търговските комплекси ще откриете десетки световни и български брандове, които да отговорят на клиентските потребности в различни сектори - хранителни стоки, мода, дрогерии, електроника, стоки за дома и градината, спорт, стоки за домашни любимци и др. HOLIDAY PARK предоставя на своите посетители съвременни търговски обекти, просторни паркинги, зелени площи и множество услуги. 

В HOLIDAY PARK си партнират над 30 търговски дружества, които от своя страна предлагат на клиентите в пъти повече търговски брандове. Някои от партньорите ни присъстват в почти всички локации на HOLIDAY PARK. Плановете за разрастване на бранда съвпадат с развитието и разрастването на веригите Технополис и Практикер, като на всяка от локациите на HOLIDAY PARK има хипермаркет на една от двете вериги, а в някои от комплексите присъстват и двете.

Своите клиенти вече посрещат търговските комплекси HOLIDAY PARK в гр. Пазарджик, Перник, Стара Загора и Хасково като общата им търговска площ достига над 100 000 кв.м. В процес на изграждане са още няколко ритейл парка в страната.
HOLIDAY PARK е част от семейството на „Видеолукс Холдинг“, в което са пазарните лидери в сферите на бялата, черна, офис и IT техника и „направи си сам“ – Технополис и Практикер.
За нас

локации