HOLIDAY PARK Хасково отвори врати

Новият търговски комплекс се радва на огромен интерес още от деня на стартирането


Новият HOLIDAY PARK в Хасково предизвика интереса на стотици клиенти и посетители. Жителите и гостите на града побързаха да се насладят на шопинг изживяването от нов вид още в деня на откриването 28 септември.

HOLIDAY PARK се простира на 36 000 кв.м, като търговската площ е 16 400 кв.м. Ритейл паркът разполага с 270 паркоместа. Плановете предвиждат облагородяване на територията му и района около него.
Най-големият търговски комплекс в региона е стратегически разположен на входа на града на ул. “Димитровградско шосе” срещу бирената фабрика. Локацията е ключова и за жителите на Димитровград, за които достъпът е лесен и удобен.

Комплексът обединява 14 търговски обекта с широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време, които ще предложат привлекателни оферти и отстъпки в дните след откриването. Присъстващите брандове са Praktiker, dm, KiK, Mat Star, Opticlasa, T Market, Pepco, Sinsay, TEDi, LC Waikiki, SOpharmacy, Sport Vision, Numero Uno и 1 Minute Café.

По случай откриването, най-големият търговски комплекс в региона, предложи различни активности и забавления за деца и възрастни. Опашката от желаещи пред атрактивното „Колело на късмета“ се извиваше през целия ден, като подаръци зарадваха всеки участник. Много бяха и желаещите да се снимат с талисмана на HOLIDAY PARK - тигърчето Холи. Емоции не липсваха и в забавната игра Дама, която с усмивки преминаваха малки и големи. Всеки участник в нея също си тръгна с подарък.
Церемонията за стартирането на работа на HOLIDAY PARK бе уважена от официални лица. Лентата прерязаха съвместно кметът на града Станислав Дечев, депутатът Делян Добрев и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на “Видеолукс Холдинг”, компанията инвеститор и собственик на търговски комплекс HOLIDAY PARK, който сподели:
Благодаря на всички вас, които помогнахте за реализацията на тази инвестиция. За година и десет дни този терен от едно обикновено поле се превърна в модерен ритейл парк, в който има и Praktiker - нещо безценно за града. Освен това сме улеснили и жителите на съседния Димитровград, които също лесно и удобно могат да пазаруват тук. В Хасково намерихме верни партньори. Уверен съм, че този търговски комплекс има светло бъдеще.“

Народният представител г-н Делян Добрев също взе думата:
Благодаря първо на г-н Божидар Колев и на г-н Тодор Белчев за това бижу тук. Благодарение на тях вече имаме търговски център от такъв тип и в Хасково, вече няма да се налага да ходим до Стара Загора. Управата на града трябва да се погрижи да имаме и други такива инвестиции. Още повече само в този търговски комплекс са разкрити над 200 работни места.“

Кметът на града г-н Станислав Дечев благодари на инвеститорите:
Помня първата ни среща с г-н Тодор Белчев, в която той ми разказа, че иска да направи нещо голямо за града. Днес тук имаме нещо уникално. Благодаря за усилията и енергията, които вложихте за осъществяването на този търговски комплекс. Успех на инвестицията!“

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията “Видеолукс Холдинг”, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време “Технополис” и веригата за дома и градината Praktiker.
Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.