HOLIDAY PARK спечели приз в конкурса „Сайт на годината“ 2023

Корпоративният сайт бе отличен в една от най-оспорваните категории

Сайтът на HOLIDAY PARK спечели приза Награда на публиката в категория „Корпоративен сайт“ в престижния конкурс „Сайт на годината“ 2023. Отличието бе връчено на Церемония по награждаването на победителите, която се проведе на 2 ноември в София Ивент Спейс.
Тази година надпреварата бе сериозна. Шестото издание на конкурса „Сайт на годината“ регистрира рекорден брой участници - 175 във всички 14 категории. Те бяха оценявани от 40-членно жури от експерти по програмиране, уеб дизайн и дигитален маркетинг, както и от младежко жури. Ролята на младежите в оценяването на дигиталните проекти е съществена - те търсят иновации и бързина, което е част от ефективността на сайтовете, необходима на новите генерации.

„Корпоративен сайт“ е една от най-оспорваните категории с най-много участници (21), което прави приза още по-ценен. Уеб проектът е дигиталното лице на бранда HOLIDAY PARK. / https://holidaypark.bg/bg, а наградата на публиката е високо признание, която го нарежда сред най-добрите в сферата.

Сред важните критерии за отличие на сайта са добро представяне, функционалност и съдържание. Бонус точки има за използване на българска кирилица. Награда получават проектите, които осигуряват добро потребителско преживяване, качествено разработване и регулярно обновяване.

Създател на сайта на HOLIDAY PARK е Studio X. / https://www.studiox.bg/bg
Повече за конкурса може да узнаете ТУК / https://bgweb.bg/

За HOLIDAY PARK
Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията “Видеолукс Холдинг”, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време “Технополис” и веригата за дома и градината „Практикер“. Компанията управлява ритейл паркове в Перник, Пазарджик, Стара Загора и Хасково. Предстои отваряне във Враца и София.