HOLIDAY PARK в Пазарджик донесе позитивна промяна на града

На 14 септември, на празника Кръстовден с тържествена церемония бе отбелязано окончателното завършване на търговския комплекс HOLIDAY PARK в Пазарджик, който е разширен с нови обекти и вече работи на 100% пълен капацитет. Територията на запуснатия от години бивш месокомбинат в града претърпя вълнуваща трансформация. Днес тук на повече от 56 000 кв.м. се простира най-големият и динамичен търговски комплекс в региона.

Посетителите могат да избират сред голямо разнообразие от брандове на едно място, концентрирани в 20 магазина на търговска площ от 23 600 кв.м. Сред тях са, както Технополис, Практикер, LC Waikiki, New Yorker и Sinsey, така и нови обекти като CCC, Pepco, JYSK, T MARKET и Хиполенд. По традиция всеки от търговските комплекси в семейството на HOLIDAY PARK предлага на посетителите си удобството да пазаруват бързо и избягвайки досадния проблем с паркирането – обектът в Пазарджик осигурява 420 безплатни паркоместа.


Тържествено прерязване на лентата направиха кметът на града г-н Тодор Попов и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на “Видеолукс Холдинг”, компанията инвеститор и собственик на търговски комплекс HOLIDAY PARK.

Официалното реализиране на пълния потенциал на търговския комплекс бе отбелязано с голям концерт на паркинга на HOLIDAY PARK с участието на Гъмзата Брас Шоу и Берковската Духова Музика. Събитието бе подарък за жителите и гостите на Пазарджик, като голяма част от тях извиха дълго хоро.

За деня на откриването и по повод началото на новата учебна година всеки от магазините в комплекса предложи на местните жители и гости на града разнообразие от супер оферти, отстъпки и игри с награди. На 15 септември играта „Колело на късмета“ се радваше на голям брой желаещи за участие, които спечелиха много атрактивни подаръци. Деца и възрастни се запознаха с талисмана на HOLIDAY PARK, който поздравяваше посетителите, а те имаха възможност и да се снимат с него.


Положителното въздействие на инвестицията се простира отвъд пазаруването: чрез генериране на местна заетост, допълнителният принос за икономиката и цялостното развитие на града. Такива бяха думите на кмета г-н Тодор Попов: „Знаем какво представляваше този терен преди две години – запуснато и неприятно място. Днес на територията на бившия месокомбинат работи ритейл парк, с който градът ни се гордее. HOLIDAY PARK е обект, който осигури около 600 работни места и предлага услуги на европейско ниво. Това е възможно, благодарение на мащабното мислене и сериозната работа от страна на инвеститора „Видеолукс Холдинг“. Резултатите надминаха очакванията на всички – на клиентите, на гостите на града, на партньорите. Тук виждам много спазени обещания!“

Търговският комплекс оживи градската динамика и подари удобство на жителите. Постоянно поддържано е разнообразието на съществуващото богато озеленяване на територията на ритейл парка. Посетителите имат на разположение автомивка, предстои и монтиране на зарядна станция за електромобили. В речта си за официалното прерязване на лентата г-н Тодор Белчев сподели, че плановете на компанията собственик на брандовете Технополис и Praktiker предвиждат също да бъде предоставена площ за създаването на изнесен център за детско обучение на територията на HOLIDAY PARK.