CCC

CCC
CCC

Пазарджик

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. CCC S.A. е една от най-мащабните обувни компании в Централна Европа и един от топ производителите на обувки на континента. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи. Освен разнообразие от обувки, в ССС се предлагат също чанти, козметика за обувки и аксесоари. В момента ССС продава над 45 милиона чифта обувки в близо 1000 магазина в 29 държави в света.
В България веригата има 20 физически магазина и онлайн магазин www.ccc.eu.
CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция.
Чрез своята програма за лоялни клиенти, ССС Клуб, компанията предлага атрактивни придобивки под формата на отстъпка, на своите клиенти. В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Клиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива.
CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.
Работно време
ПОН  10:00 - 20:00
ВТО   10:00 - 20:00
СРЯ  10:00 - 20:00
ЧЕТ   10:00 - 20:00
ПЕТ   10:00 - 20:00
СЪБ  10:00 - 20:00
НЕД  10:00 - 20:00

контакти

CCC
CCC