Детски куклен театър в HOLIDAY PARK Стара Загора

През април HOLIDAY PARK Стара Загора ще зарадва малките посетители на комплекса с детски театрални представления. Очакваме ви всяка събота от 6-и до 27-и април от 11.00ч. на етаж 1.

Вход свободен!

Ето и кои представления, част от програмата на Държавен куклен театър - Стара Загора, ви каним да гледаме заедно:

6 януари – „Червената шапчица“
Бабата на Червената шапчица е болна и тя трябва бързо да занесе кошничка с продукти, за да й помогне. Пътят й обаче минава през гората и там тя се среща с един „добронамерен“ Вълк, който й помага да стигне до къщичката на бабата.
Дали обаче намеренията му са чисти и защо не трябва да говорим с непознати?

13 януари – „Чук и Пук“
Образователен спектакъл на тема „хигиена на зъбките“ и двамата лоши злосторници – Чук и Пук, за които чупенето, къртенето и развалянето на здравите зъбки е забавление. Една приказка, в която ще научим как да бъдат прогонени завинаги тези нежелани гости в детските устички.

20 януари – „Златка златното момиче“
Спектакъл по едноименната народна приказка, превърнала се в класика. История за Доброто, което успява да пребори личностната трагедия и да преобрази живота. Доброто - неподвластно на възрастта и времето, в което живеем.

27 януари – „Който не работи, не трябва да яде“
Кой не знае тази приказка? Кой не е чувал за нея? Заглавието й – мъдра поговорка! Поуката й – народна мъдрост!

*По време на събитията се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат публикувани на Facebook страницата на HOLIDAY PARK.
** На събитието се допускат само деца с пълнолетен придружител.